Hvordan avvikler man et NUF?

Å slette selskapet i Norge er veldig enkelt. Man trenger kun en generalforsamling som vedtar avviklingen og som fastsetter avviklingsdato.

Man trenger ikke å levere årsregnskap, men man må levere en avsluttende selvangivelse/ligning. Har man ikke hatt aktivitet holder det ofte med et brev til Skatteetaten hvor nullaktivitet og avvikling forklares.

For sletting av morselskapet i utlandet anbefales at dette gjøres via firmaet du stiftet NUFet fra.

Sletting i Norge utføres ved å sende inn Samordnet registermelding via Altinn.no. Husk å legge ved protokoll fra ekstraordinær generalforsamling som dokumentasjonsvedlegg.

Kilde: Brønnøysundregistrene - sletting av selskap

Kommentarer

Hei, hvis nuf'et sin frist for innlevering av årsregnskap er overskridet, kan man allikevel få slettet selskapet da?

Du kan alltid få slettet NUF'et. Men du må levere årsregnskap for 2013 og 2014 om du ikke sletter det før nyttår. Har ikke noe med fristen for årsregnskapet å gjøre.

Hei.

Mitt navn er Stefan Sohl og representerer Firmaslett. Jeg så dere la ut noen kommentarer om Firmaslett og jeg tenkte skrive dette så dere har riktig informasjon.

ATT: SMBinfo

Firmaslett tilbyr Strike-Offs for engelske Limited selskaper, avvikling av NUF i norske foretaksregisteret og stiftelse/registreringsdokumenter for etablering av nytt AS. Vi bistår også med hjelp ved overføring av eksisterende NUF til AS.

Firmaslett har i dag ingen samarbeid med Verdun Group og ønsker ikke å ha det heller. Jeg vil gjerne vite hvilken bakgrunn du har til å påstå dette.

ATT: Anne Siri
Du kan selv se status for ditt UK-LTD gjennom å følge denne linken:
http://wck2.companieshouse.gov.uk
Søk på ditt selskapsnavn.
Ønsker du bistand, er Firmasletts kontaktoppgifter:

TLF:
21899190 Sentralbordet
21899239 Direktenummer til meg, Stefan.
E-post:
info@firmaslett.com
Hjemmeside:
http://www.firmaslett.com
Adresse:
Suite 19432
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
London
EC1V 4PW, UK

Hei Stefan,

Det var ikke påstanden. Kun at firmaer som selger NUF kan være frekke nok til å opprette et eget selskap som ringer kundene sine som aldri får svar, for å selge avvikling til en blodpris.

Du kan slette NUFet ditt selv, gitt at det opprettet i england, ved å gå på http://www.companieshouse.co.uk/ samt http://www.altinn.no/.

Har ikke selskapet hatt noen omsetning det siste året er også dette enda enklere (for den delen som går på nedleggelsen av den norske delen).

Så prøv gjerne selv før man betaler noen andre for å kun fylle inn bedriftsinfoen for så generere noen ark som blir sendt inn elektronisk.

Har man god råd ville jeg kanskje sluppet stresset med å sjekke dette ut, men om ikke er det fullt overkommelig å gjøre dette selv.

Heisann,

Du skal ikke se bort fra at Verdun Group står bak Slettfirma også. Er ikke akkurat noen fair play firma ut fra diskusjonsforum å dømme (se webforumet.no, origo.no, trygghandel.no mfler).

Søk opp firmaet ditt på http://www.brreg.no, evt finn en gammel firmaattest.

Her står navn og på firma i England.

Gå så på http://www.companieshouse.gov.uk og søk opp firmaet her. Her kan du også selv fylle ut og sende inn sletting av NUFet ditt. Gitt at det er registrert i england.

Hei, dersom man har brukt Verdungroup for å opprette NUF og så bedt dem slette det igjen, hvordan kan jeg da kontrollere om dette er gjort i England? Har blitt ringt opp av en i fra et firma som kalte seg Slett Firma som påstår at selskapet ikke er slettet i England og at jeg kan risikere store bøter. De ville ha 2000 kr for å gjøre jobben. Ante ugler i mosen (klok av skade etter å ha blitt lurt av Verdungroup) og riktig nok, jeg finner ikke dette firmaet noe som helst sted, heller ikke via tlfnr denne personen oppgav. Å bruke Verdungroup på å slette er jo ikke særlig fristende, dersom de ikke har gjort jobben sin. Har bedt om skriftlig dokumentasjon derifra men ikke fått noe.... Mvh Anne Siri

Skriv kommentar